Ana Sayfa / Hizmetlerimiz

Depolama Paketleme

Depolama Paketleme

Özel Depolarda Eşya Depolama Hizmeti

Eşyalarınızı bir süreliğine güvenli bir yerde depolamak istiyorsanız, Burhaniye evden eve nakliyat, Edremit evden eve nakliyat, Ayvalık Evden Eve Nakliyat ve Ozan Kardeşler Evden Eve Nakliyat bu hizmeti güvenilir yöntemlerle size sunmaktadır. Günlük, haftalık ya da aylık olarak kiralayacağınız korunaklı depolarda, eşyalarınızı başlarına herhangi bir zarar gelme riski olmaksızın saklayabilmektesiniz. Ev eşyaları ve ofis eşyaları gibi birçok malzemenizi gönül rahatlığı ile teslim edebileceğiniz Burhaniye evden eve nakliyat, Edremit evden eve nakliyat, Ayvalık Evden Eve Nakliyat ve Ozan Kardeşler Evden Eve Nakliyat, eşyaların miktarına göre fiyatlandırma yapmakta ve sigortalama hizmeti ile de güven kazanmaktadır.

Fazla olan ya da şimdilik kullanmayı düşünmediğiniz eşyalarınız bulunduğunuz konumda alanınızı daraltıyorsa, depolama hizmetine ihtiyaç duyacaksınız. Profesyonel depolama hizmeti konusunda kaliteli çözüm önerileri sunan Burhaniye evden eve nakliyat, Edremit evden eve nakliyat, Ayvalık Evden Eve Nakliyat ve Ozan Kardeşler Evden Eve Nakliyat, taşımacılık sektörüne 17 senesini vermesi nedeniyle de sık sık tercih edilmektedir. Deneyim ve tecrübeleri sayesinde müşterisinin her türlü ihtiyacına hızlı bir şekilde cevap veren firma akıllı oda depolarıyla da beğeni kazanmaktadır. Depolama çalışmaları sırasında gerekli tüm özen ve hassasiyeti gösteren firma, büyük bir titizlikle eşyalarınızı muhafaza etmekte ve müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Eşya Depolama İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir?

Eşya Depolama işlemlerinden önce ekspertiz eşyaları inceleyerek detaylı bir plan çıkarmaktadır. Daha sonra eşyalar kaliteli malzemeler kullanılarak paketlenir. Bu eşyaların herhangi bir olumsuz durumda zarar görmesine engel olacaktır. Eşyalar daha sonra hijyenik olan akıllı odalara üzerlerine numara verilerek yerleştirilir. Böylece müşteri eşyaları teslim aldıktan sonra neyi nereye koyacağını kolaylıkla bulabilecektir. Depoların hijyenik olması da oldukça önemli bir konudur. Müşterinin talebine bağlı olarak belki de aylarca orada tutulacak eşyaların mikrop kapmaması, kirlenmemesi için büyük bir titizlik gösterilmektedir.

Uygun Fiyatlar

Burhaniye, edremit, ayvalık ve gömeçte eşya depolama konusunda güvenilir ve kaliteli hizmet veren Burhaniye evden eve nakliyat, Edremit evden eve nakliyat, Ayvalık Evden Eve Nakliyat ve Ozan Kardeşler Evden Eve Nakliyat aynı zamanda uygun fiyatları ile de göz doldurmaktadır. Ekspertiz aracılığı ile incelenen eşyaların kapladığı yere göre müşteriye fiyatlandırma sunulmaktadır. Eğer fiyat konusunda Nakliye firması ve müşteri arasında anlaşma sağlanırsa, depolama işlemleri için gün belirlenmekte ve daha sonra hizmet gerçekleştirilmektedir. Eşyalarınızı sağlıklı koşullarda güvenilir bir biçimde depolamak istiyorsanız, mutlaka Ozan Kardeşler evden eve taşımacılığın verdiği hizmetlerden yararlanmalısınız. Evden Eve Firması 2000 yılından beri yürüttüğü faaliyetler sayesinde ihtiyacınız olan her soruna çözüm bulacaktır.

Depolarımızı aylık ve yıllık periyotlarda kiralayabilirsiniz. Her çeşit eşya depolama talepleriniz için yeterli alanımız mevcuttur. Nakliye hizmeti öncesinde yapılan uzman incelemesi ile tüm eşyalarınız bir liste haline getirilir ve tutanak halinde siz değerli müşterilerimiz ile paylaşılır. Eşya depolama yapıldıktan sonra siz değerli müşterilerimiz ile depo mühürleme işlemi yapılır ve deponun açılması için gerekli 2 anahtardan biri müşterimiz ile paylaşılır. Eşyalarınızı almak istediğinizde tecrübeli personelimize önceden haber vermek koşuluyla en kısa sürede eşya depolarımızdan teslim alabilirsiniz. Depolarımızda ev eşyalarınızı, otomobil lastiklerinizi, dosyalarınızı vb. eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Burhaniye evden eve nakliyat, Edremit evden eve nakliyat, Ayvalık Evden Eve Nakliyat ve Ozan Kardeşler Evden Eve Nakliyat eşya depolama sektöründeki tecrübesiyle size en mükemmel çözüm ortağı olup en güvenli depolarıyla azami koruma sağlamaktadır.Depomuz bulunmakta 7/24 Kamera sistemiyle izlenmekte aynı zamanda müşterimizlere verlen panel  istedikleri zaman eşyalarının görebilir.